Середа, 01.05.2024, 13:57
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Малинівська гімназія Гощанської селищної ради

Малинівський НВК

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Статистика
Вхід на сайт
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 18
Ми у Facebook
Мій Yutube-канал

Головна » Архів матеріалів

Томілін ВолодимирОрден "За мужність"

Старший солдат Володимир Томілін посмертно нагороджений орденом «За мужність» III ступеня

Відповідний Указ оприлюднений на сайті Президента України.

Нагороду встановлено за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

Переглядів: 549 | Додав: malinivkash | Дата: 24.07.2016 | Коментарі (0)

6 квітня для учнів середніх та старших класів нашого НВК лейтенант поліції Кублік Володимир Володимирович,  заступник начальника сектору Гощанського відділення поліції Острозького ВП ГУНП в Рівненській області. У своїй бесіді правоохоронець наголосив на юридичній відповідальності  неповнолітніх за вчинення правопорушень починаючи уже з 14-річного віку. Виступаючий звернув увагу присутніх на вплив алкоголю, нікотину та наркотичних речовин на здоров’я людини. Його розповіді були органічно доповнені відеофільмами на цю тематику, відзнятими школярами Рівненщини про своїх ровесників. Особливо вражали кадри сповідей вихованців дитячої колонії для неповнолітніх, котра розміщена на Рівненщині. Діти мали можливість задати питання, які їх цікавили та отримати ґрунтовну відповідь.
 

Переглядів: 481 | Додав: malinivkash | Дата: 14.04.2016 | Коментарі (0)

19.03.16 закінчилася першість обласної дитячо-юнацької волейбольної ліги серед юнаків 2001 р.н. і молодших . Команда Гощанської ДЮСШ ( Малинівка- Симонів-Гоща) зайняла ІІІ місце. Другого призера - команду Рівненського району перемогли з рахунком 2-0. Порадіємо за вихованців тренерів Пивоварчука Володимира, Шакури Василя, (Пивоварчука Анатолія) та Лук'янця Миколи. Капітан команди Владислав Пелех.

Бронзові призери чемпіонату області з волейболуБронзові призери чемпіонату області з волейболуБронзові призери чемпіонату області з волейболуБронзові призери чемпіонату області з волейболу ... Читати далі »

Переглядів: 469 | Додав: malinivkash | Дата: 03.04.2016 | Коментарі (0)

В гості до учнів та вихованців закладу приїхав майстер спорту міжнародного класу з футболу серед спортсменів з вадами слуху, чемпіон ХХІ літніх Дефлімпійських ігор, срібний призер ХХІІ ігор Сергій Фролов , який у 2009 та 2013 роках нагороджений орденом «За мужність» ІІІ та ІІ ступенів. Більше про нашого гостя  та людей сильних духом ви можете дізнатися  перейшовши за цим посиланням: http://invasport-rivne.ucoz.ua blog /24 02 2016 rs malinivka goshhanskij _rajon_rozminka_vid_chempiona/2016-02-24-268

Зустріч з майстром спорту міжнародного класу середспортсменів з вадами слуху Фроловим СергіємЗустріч з майстром спорту міжнародного класу середспортсменів з вадами слуху
		<!-- ... Читати далі »

Переглядів: 504 | Додав: malinivkash | Дата: 25.02.2016 | Коментарі (0)

відбулася  22 лютого в нашій школі, з ініціативи Міщук Олесі, студентки-практикантки IV-го  курсу Кременецького обласного гуманітарно-педагогічного інституту ім.Тараса Шевченка. Вчителі, учні та гості нашого заходу зібрались, щоб у глибокій скорботі схилити голови перед пам’яттю Український народ , вже в сучасний період новітньої історії боротьби за утвердження Української державності, продемонстрував свою європейськість, гідність і прагнення до свободи.

Виховна година "Зима, що нас змінила"Виховна година "Зима, що нас змінила"Виховна година "Зима, що нас змінила"Виховна година "Зима, що нас змінила" ... Читати далі »

Переглядів: 543 | Додав: malinivkash | Дата: 24.02.2016 | Коментарі (0)

Вручення літературно-мистецької премії імені Миколи Шакурита вручення літературно-мистецької премії імені Миколи Шакури Рівненськї обласної організації НСЖУ та Малинівської сільської ради. Знаний  в нашім краї письменник, мистецтвознавець, композитор і музикант Богдан Йосипович Столярчук не тільки привітав своїх колег по перу, але й подарував нашій бібліотеці свої дослідження про творчість наших земляків Миколи Шакури та Петра Нестерука та декілька інших своїх книг і архівний доробок Миколи Шакури. Цікаву літературну кломпозицію  за творчістю Миколи Шакури підготували учні нашої школи з допомогою бібліотекарки Галини Захарук. Зі словами вдячності до всіх присутніх за підтримку і популяризацію творчості брата Миколи звернулася сестра Галина Володимирівна

Лауреатами 2016року стали:
1.Номінація"Література& ... Читати далі »

Переглядів: 628 | Додав: malinivkash | Дата: 24.02.2016 | Коментарі (0)

Антонів Н.Ю.лауреата І туру ХІІІ обласного конкурсу – ярмарку педагогічної творчості авторів  методичних розробок з ІІІ - місцем в даному конкурсі. Саме власним досвідом "Використання інноваційних та інформаційних технологій на уроках біології" вона поділися з іншими колегами. Тож невипадково дістала схвальний відгук авторитетного журі і її розробка рекомендована для участі в ІІ-му обласному етапі конкурсі-ярмарці педагогічних ідей. Бажаємо успіхів в подальшій творчості!

Переглядів: 428 | Додав: malinivkash | Дата: 22.02.2016 | Коментарі (0)

http://ok.ru/video/37708958457

http://ok.ru/profile/464400736227/album/814706068451

http://ok.ru/profile/575346440205/statuses/64578333608717,

Вшануймо  матері - єдиного сина,
Вшануймо його - як кохала дружина,
Вшануймо доньці -  найріднішого тата,
Вшануймо бабусі - онука й солдата!

25 січня в селі Малинівці відбувся велелюдний мітинг із нагоди відкриття меморіальної дошки Володимирові Томіліну. Того дня, аби вшанувати пам’ять героя України, на подвір’ї сільської школи зібралися односельці загиблого захисника , його мати, бабуся, дружина з донькою, друзі-побратими, що, як і він, із честю в ... Читати далі »

Переглядів: 813 | Додав: malinivkash | Дата: 29.01.2016 | Коментарі (0)

котрі зустрічають Новий рік в бойовій обстановці на Сході України, підготували учні та трудовий колектив нашого навчально-виховного комплексу. Щоб зібрати кошти землякам, мобілізованим жителям Малинівської сільради, юні вихованці провели благодійну ярмарку кулінарних виробів і зароблені гроші віддали на благородну справу. Своїм одноденним заробітком підтримали дитячу ініціативу і дорослі. Тож хай ці скромні дарунки зігріють теплом наших сердець ваші зранені душі, а щира молитва оберігає вас від всяких бід.

       Вертайтесь живими додому, ми тут вас чекаємо і любимо! З Новим  роком і Різдвом Христовим вітаємо вас! Миру всім нам і Божої благодаті від нині і довіку!

Новорічні дарунки - воїнам АТОНоворічні дарунки - воїнам АТО

Переглядів: 440 | Додав: malinivkash | Дата: 01.01.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 13 14 »
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

Український центр оцінювання якості освіти

Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти

Освіта Рівненщини

Відділ освіти Гощанської РДА

Сайт Бабинської ЗОШ І-ІІІст. Рівненської області Гощанського району

Офіційний сайт комунального закладу "Бугринський НВК:ДНЗ - ЗОШ І-ІІ ст.- агротехнічний ліцей"

Гощанська районна гімназія

Горбаківський навчально-виховний комплекс "Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів"

Сайт Дмитрівський НВК "ЗОШ І-ІІ ступенів ДНЗ"

Офіційний сайт Жаврівської ЗОШ І-ІІ ст.

Cайт Курозванівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Гощанського району Рівненської області

Сайт Мнишинська ЗОШ І-ІІ ст.

Сайт Русивельської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

Сайт Симонівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.Гощанської районної ради Рівненської області

Гощанська централізована система публічно-шкільних бібліотек

Гощанська центральна районна бібліотека для дітей

Публічно-шкільна бібліотека-філіал села Малинівка


Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz