Вівторок, 23.04.2024, 16:01
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Малинівська гімназія Гощанської селищної ради

Малинівський НВК

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Статистика
Вхід на сайт
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 18
Ми у Facebook
Мій Yutube-канал

Профілактика COVID-19

Накази директора школи про виконання протиепідемічних заходів

УКРАЇНА

ВІДДІЛ ОСВІТИ ГОЩАНСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

МАЛИНІВСЬКИЙ  НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС

«ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД –  ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ»

ГОЩАНСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ГОЩАНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

                                        НАКАЗ №32                                                        

Від 31 серпня 2020р.

Про особливості організації харчування учнів в Малинівському  НВК «ДНЗ – ЗОШ І – ІІІст.» у 2020-2021 н.р.

на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19)

 

На виконання постанови  МОЗ від 22.08.2020 року  №50 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину в зв'язку поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19)», рішення педагогічної ради від 31.08.2020р. №1 «Про схвалення тимчасового порядку організації освітнього процесу в Малинівському НВК «ДНЗ – ЗОШ І – ІІІ ст.» у 2020-2021 навчальному році в період карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)» та з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (СОVID-19) у Малинівському  НВК «ДНЗ – ЗОШ І – ІІІ ст» 2020-2021н.р.

НАКАЗУЮ:

1. Відповідальній особі  за виконанням  протиепідемічних заходів у Малятинському НВК «ДНЗ – ЗОШ І – ІІІ ст» на період карантину в зв'язку поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19)» Садовій С.Ю.:

1.1..Створити  розклад на прийом їжі для кожного класу окремо.

1.2.Провести розрахунок максимальної кількості учнів, що можуть одночасно отримувати (на лінії роздачі) та приймати їжу, не порушуючи фізичної дистанції 1 метр.

1.3.На основі розрахунку підготувати карти розміщення учнів в їдальні по змінах.

1.4.Розрахувати оптимальну кількість змін прийому їжі, виходячи з розрахунку та карт розміщень.

1.5.Розрахувати загальну тривалість періоду прийому їжі всіма учнями з урахуванням 10-хвилинного інтервалу на провітрювання приміщень через вікна та двері після кожної зміни.

1.6.На основі розрахунків та за потреби переглянути розклад уроків з метою оптимізації кількості змін для харчування, зменшення періоду зберігання готової їжі та зниження ризиків при її зберіганні та приготуванні.

1.7. Здійснювати температурний скринінг кухара  перед початком робочого       часу (за 10 хвилин) із занесенням даних до щотижневого аркуша контролю           термометрії.

 1.8.Вимір температури тіла проводити безконтактним термометром      на ділянці зап’ястка або бокових частин шиї (враховуючи інструкцію про використання термометрів).

1.9. Не допускати до роботи кухара у  випадку виявлення підвищеної температури тіла або симптомів гострого респіраторного захворювання (кашель,  нежить, осиплість голосу, почервоніння очей).

1.10. Зробити відмітку про  недопущення кухара до роботи в журналі контролю термометрії.

2..Виконуючому обов’язки завгоспа Киричуку С.В..:

2.1..Розмістити столи в їдальні на відстані 1,5 метра.

2.2.Провести з кухарем навчання щодо одягання, використання, зняття засобів індивідуального захисту, їх утилізації.

2.3.Організувати централізований збір використаних на харчоблоці засобів індивідуального захисту, паперових серветок в окремі контейнери з кришками та поліетиленовими пакетами з яскравою відміткою  «Використані маски та рукавички» з подальшою утилізацією.

3.  Кухареві Оріховській Л.М.:

3.1. Дотримуватися правил особистої гігієни.

3.2.Після кожного зняття засобів індивідуального захисту (захисних масок одноразових рукавичок) перед одяганням чистих засобів індивідуального захисту ретельно вимити руки з рідким милом або обробити антисептичним засобом.

3.3. Працювати у засобах індивідуального захисту із розрахунку 1 захисна маска на 3 години роботи, одноразових  рукавичках, які змінювати після кожної дії (виробничого процесу на харчоблоці їдальні), не пов'язаних між собою.

3.4.Приймати  продукти через вхід до харчоблоку  з північної сторони  з максимальним уникненням контактів з постачальниками.

3.5. Промивати під проточною водою, просушувати та укладати на зберігання в коморі  продукти, які постачаються в оригінальній герметичній упаковці (молоко, молочно-кислі продукти, соки, консерви, олія тощо).

3.6.Забезпечувати знезараження меблів, підлоги за допомогою дезінфікуючих розчинів.

3.7.Після дезінфекції приміщення здійснюватися обов’язкове провітрювання з одночасним відкриванням дверей та вікон впродовж 10 хвилин.

3.8. Здійснювати видачу готових страв в спеціальному одязі, рукавичках та масках із суворим дотриманням графіку видачі їжі з максимальним уникненням контактів з іншими працівниками.

3.9. Санітарно-технічне обладнання протирати двічі  дезінфікуючим розчинів або чистильнодезінфікуючими засобами згідно із рекомендаціями із застосування.

3.10. Дезінфікувати столи після кожного приймання їжі.

4.Затвердити графік харчування здобувачів освіти :

Години

Класи

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

5.Черговим вчителям контролювати розміщення за обіднім столом не більше 4-х осіб.

 

УКРАЇНА

ВІДДІЛ ОСВІТИ ГОЩАНСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

МАЛИНІВСЬКИЙ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС

«ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД –  ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ»

ГОЩАНСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ГОЩАНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

                             НАКАЗ № 31                                            

Від 31 серпня 2020р.

Про затвердження тимчасового порядку організації освітнього процесу

в Малинівському НВК «ДНЗ – ЗОШ І – ІІІ ст.»у 2020-2021 навчальному році в період карантину

в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)

Відповідно до статей 23; 26 п.1 Закону  України « Про освіту», статей 6 п. 1-2; 8 п.1-2,5;9 п.1;10 п.2; 12 п. 2-3; 21 п.1Закону України «Про повну загальну середню освіту», статті 40 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя  населення», постанови Головного державного санітарного лікаря України  від 22.08.2020 № 50 «Про протиепідемічні заходи в закладах освіти в період карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)», листа МОН України від 05.08.2020 №1/9-420 «Щодо організації роботи закладів загальної середньої освіти у 2020/2021 навчальному році», Лист МОН № 1/9-488 від 28.08.20 року «Щодо неухильного дотримання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020р. № 641» та постанови Головного державного санітарного лікаря України від 22.08.2020 № 50», рішення педагогічної ради від 31.08.2020р. №1 та з метою  дотримання протиепідемічних  заходів та організації повноцінного освітнього процесу у Малинівському НВК «ДНЗ – ЗОШ І – ІІІст.».

НАКАЗУЮ:

  1. Затвердити тимчасовий порядок організації освітнього процесу в Малинівському  НВК «ДНЗ – ЗОШ І – ІІІ ст.» у 2020-2021 навчальному році в період карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) (додаток 1).
  2. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

Директор НВК:                                          /С.А.Пивоварчук

 

УКРАЇНА

ВІДДІЛ ОСВІТИ ГОЩАНСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

МАЛИНІВСЬКИЙ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС

«ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД –  ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ»

ГОЩАНСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ГОЩАНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

                                                НАКАЗ № 30                                                 

Від 28 серпня 2020р.

Про призначення відповідальної особи за виконанням  протиепідемічних заходів

у МАЛИНІВСЬКОМУ  НВК «ДНЗ – ЗОШ І – ІІІ ст» у 2020-2021н.р. на період карантину

в зв'язку поширенням  коронавірусної хвороби (СОVID-19)»  

    

На виконання постанови  МОЗ від 22.08.2020 року  №50 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину в зв'язку поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19)» та з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (СОVID-19) у МАЛИНІВСЬКОМУ  НВК «ДНЗ – ЗОШ І – ІІІ ст»  у 2020-2021н.р.

НАКАЗУЮ                                                                              

1.Призначити заступника директора з НВР  САДОВУ С.Ю.. відповідальною особою  за виконанням  протиепідемічних заходів у Малинівському  НВК «ДНЗ – ЗОШ І – ІІІ ст» у 2020-2021 навчальному році на період карантину в зв'язку поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19)».

2.Відповідальній особі Садовій С.Ю:

2.1.Здійснювати щоденний контроль за виконанням протиепідемічних заходів у закладі;

2.2.Проводити  роз'яснювальну роботу з персоналом та здобувачами освіти щодо індивідуальних заходів профілактики та реагувати на виявлення симптомів коронавірусної хвороби (СОVID-19) серед персоналу або здобувачів освіти;

2.3.Розробити алгоритм дій на випадок надзвичайної ситуації, пов'язаною з реєстрацією випадків захворювання на коронавірусну хворобу (СОVID-19) серед здобувачів освіти та працівників Малинівського НВК «ДНЗ – ЗОШ І – ІІІ ст»;

2.4.Щоденно проводити температурний скринінг працівників закладу;

2.5.Не допускати до  роботи персонал, визначений таким, який потребує самоізоляції відповідно до галузевих стандартів у сфері охорони здоров'я;

2.6.Проводити інструктажі для працівників щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції (СОVID-19), дотримання правил респіраторної гігієни та протиепідемічних заходів.

2.7.Розмістити інформацію про необхідність дотримання респіраторної гігієни та етикету кашлю.

2.8.Провести навчання працівників щодо одягання, використання, зняття засобів індивідуального захисту, їх утилізації та здійснювати контроль за виконанням цих вимог.

3. У разі відсутності відповідальної особи вхідний скринінг працівників        проводить заступник директора з НВР  Садова С.Ю.

4. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

 

                             Директор НВК:                                     С.А.Пивоварчук

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

Український центр оцінювання якості освіти

Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти

Освіта Рівненщини

Відділ освіти Гощанської РДА

Сайт Бабинської ЗОШ І-ІІІст. Рівненської області Гощанського району

Офіційний сайт комунального закладу "Бугринський НВК:ДНЗ - ЗОШ І-ІІ ст.- агротехнічний ліцей"

Гощанська районна гімназія

Горбаківський навчально-виховний комплекс "Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів"

Сайт Дмитрівський НВК "ЗОШ І-ІІ ступенів ДНЗ"

Офіційний сайт Жаврівської ЗОШ І-ІІ ст.

Cайт Курозванівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Гощанського району Рівненської області

Сайт Мнишинська ЗОШ І-ІІ ст.

Сайт Русивельської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

Сайт Симонівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.Гощанської районної ради Рівненської області

Гощанська централізована система публічно-шкільних бібліотек

Гощанська центральна районна бібліотека для дітей

Публічно-шкільна бібліотека-філіал села Малинівка


Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz