Субота, 27.04.2024, 03:04
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Малинівська гімназія Гощанської селищної ради

Малинівський НВК

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Статистика
Вхід на сайт
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 18
Ми у Facebook
Мій Yutube-канал

Головна » 2016 » Січень » 30 » Ушанували Героя України, Володимира Юрійовича Томіліна
23:56
Ушанували Героя України, Володимира Юрійовича Томіліна

http://ok.ru/video/37708958457

http://ok.ru/profile/464400736227/album/814706068451

http://ok.ru/profile/575346440205/statuses/64578333608717,

Вшануймо  матері - єдиного сина,
Вшануймо його - як кохала дружина,
Вшануймо доньці -  найріднішого тата,
Вшануймо бабусі - онука й солдата!

25 січня в селі Малинівці відбувся велелюдний мітинг із нагоди відкриття меморіальної дошки Володимирові Томіліну. Того дня, аби вшанувати пам’ять героя України, на подвір’ї сільської школи зібралися односельці загиблого захисника , його мати, бабуся, дружина з донькою, друзі-побратими, що, як і він, із честю виконали свій військовий обов’язок у зоні проведення АТО. Узяли участь у мітингу й голова РДА Юрій Ковальчук, голова райради Олександр Поліщук, заступник голови РДА Тарас Гоменюк, начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА Олексій Савонік, начальник відділу культури й туризму РДА Анатолій Івасюк, директор РЦЗ Петро Зубкевич, Гощанський селищний голова Микола Панчук та Малинівський сільський голова Олена Пивоварчук.

Скільки тривав мітинг, стільки й небо плакало великим лапатим снігом. А в піднебессі, незважаючи на негоду, кружляло кілька голубів. То, певно, душі героя і його друзів прилинули, аби побачити, як односельці вшановують їх пам’ять, підтримують неньку та бабусю, допомагають дружині й доньці.

Право відкрити меморіальну дошку громада надала воїнам, учасникам АТО Валерієві Нестеруку, Юрієві Нестеруку, Іванові Ткачуку, Валентинові Андрійчуку, Іванові Ткачуку з Воронова та Юрієві Гапончуку. І полинула над землею пісня «Пливе кача». У цю мить на площі перед школою не залишилося жодної байдужої людини. Плакали жінки, діти, скупі сльози нишком витирали чоловіки. Здавалося, що ось-ось від розпуки на землю впаде й небо...

Синьо-жовте полотнище учасники АТО передали дружині покійного, а Державний прапор України, підписаний їхніми побратимами,- в музей Малинівського НВК.

Короткими промовами вшанували пам’ять Володимира Томіліна Юрій Ковальчук, Олександр Поліщук, директор Малинівського НВК  "ДНЗ -ЗОШ І-ІІІ ст." Сергій Пивоварчук, учасник АТО Юрій Нестерук.

Дуже проникливо, щемко, тривожно прозвучала у виконанні гурту «Терен» пісня «Мамо, не плачте». І знову присутні на мітингу не витримали душевного болю та заплакали.

Настоятель церкви Святої Параскеви отець Сергій освятив меморіальну дошку Володимирові Томіліну. Героїв небесного війська присутні вшанували хвилиною мовчання. 

Пам’ятаймо: герої не вмирають! Вони тут із нами, на Землі. Лише тихенько-тихенько сплять. І допоки ми живі – житиме пам’ять про них.

А в Малинівці Володимир Томілін із меморіальної дошки щодня зустрічатиме та проводжатиме поглядом учнів, нагадуватиме кожному, що він поклав життя, аби ми жили у мирній і квітучій Україні. Пам’ятаймо про це. Любімо Україну та пишаймося тим, що ми українці.

Слава Україні! Героям слава!

Олександр ФОРМАНЧУК.
Газета "Рідний край" №5 (8591) від 30.01.2016 р.

Ушанували героя України, Володимира Юрійовича ТомілінаУшанували героя України, Володимира Юрійовича ТомілінаУшанували героя України, Володимира Юрійовича ТомілінаУшанували героя України, Володимира Юрійовича ТомілінаУшанували героя України, Володимира Юрійовича ТомілінаУшанували героя України, Володимира Юрійовича ТомілінаУшанували героя України, Володимира Юрійовича ТомілінаУшанували героя України, Володимира Юрійовича ТомілінаУшанували героя України, Володимира Юрійовича ТомілінаУшанували героя України, Володимира Юрійовича ТомілінаУшанували героя України, Володимира Юрійовича ТомілінаУшанували героя України, Володимира Юрійовича ТомілінаУшанували героя України, Володимира Юрійовича ТомілінаУшанували героя України, Володимира Юрійовича ТомілінаУшанували героя України, Володимира Юрійовича ТомілінаУшанували героя України, Володимира Юрійовича ТомілінаУшанували героя України, Володимира Юрійовича Томіліна

 

 

Переглядів: 812 | Додав: malinivkash | Теги: Володимира Юрійовича Томіліна, Ушанували героя України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

Український центр оцінювання якості освіти

Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти

Освіта Рівненщини

Відділ освіти Гощанської РДА

Сайт Бабинської ЗОШ І-ІІІст. Рівненської області Гощанського району

Офіційний сайт комунального закладу "Бугринський НВК:ДНЗ - ЗОШ І-ІІ ст.- агротехнічний ліцей"

Гощанська районна гімназія

Горбаківський навчально-виховний комплекс "Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів"

Сайт Дмитрівський НВК "ЗОШ І-ІІ ступенів ДНЗ"

Офіційний сайт Жаврівської ЗОШ І-ІІ ст.

Cайт Курозванівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Гощанського району Рівненської області

Сайт Мнишинська ЗОШ І-ІІ ст.

Сайт Русивельської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

Сайт Симонівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.Гощанської районної ради Рівненської області

Гощанська централізована система публічно-шкільних бібліотек

Гощанська центральна районна бібліотека для дітей

Публічно-шкільна бібліотека-філіал села Малинівка


Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz