Четвер, 25.04.2024, 00:16
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Малинівська гімназія Гощанської селищної ради

Малинівський НВК

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Статистика
Вхід на сайт
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 18
Ми у Facebook
Мій Yutube-канал

Головна » Архів матеріалів

Дерево Життя є найбільш розповсюдженим  мотивом в українському народному мистецтві. Це символ Всесвіту, родини, родоводу. Ось які композиції створили третьокласники Малинівського НВК з допомогою класовода Євгенії Володимирівни Токарець.

Дерево ЖиттяДерево ЖиттяДерево ЖиттяДерево Життя ... Читати далі »

Переглядів: 185 | Додав: Swjatoslaw | Дата: 20.10.2020 | Коментарі (0)

Казка Шарля Перро «Попелюшка» Казка Шарля Перро «Попелюшка» багато століть є улюбленою для мільйонів дітей. Саморобку-вдяганку героїв цієї казки створювали  третьокласники Малинівського НВК.

Переглядів: 209 | Додав: Swjatoslaw | Дата: 09.10.2020 | Коментарі (0)

Дзвени дзвінок - перший раз ідем на урок. 01.09.2020Всім епідеміям назло, перший дзвоник таки пролунав і всіх учнів у клас забрав.

Дзвени дзвінок - перший раз ідем на урок. 01.09.2020Дзвени дзвінок - перший раз ідем на урок. 01.09.2020Дзвени дзвінок - перший раз ідем на урок. 01.09.2020Дзвени дзвінок - перший раз ідем на урок. 01.09.2020Дзвени дзвінок - перший раз ідем на урок. 01.0
		<!-- ... Читати далі »

Переглядів: 206 | Додав: Swjatoslaw | Дата: 01.09.2020 | Коментарі (0)

Підготовка Малинівського НВК до 2020-2021 н.р. в умовах складної епідемічної ситуаціїСаме цій болючій і такій важливій на сьогодення темі і була присвячена спільна нарада педагогічних та технічних працівників нашої школи. Про проведену велику підготовчу роботу технічними працівниками, батьками учнів та педагогічним колективом школи до нового навчального 2020-2021 року проінформував директор школи, Сергій Пивоварчук. Він подякував всім,  хто долучився до хорошої справи - будівництва нової котельні на дровах, зокрема і вчителю Малятинського НВК Володимиру Киричуку, котрий також підтримав свою рідну школу.
Однак основний акцент Сергій Анатолійович зробив на алгоритмі організації навчального процесу в умовах пандемії і детально його описав від температурного скринінгу на вході всіх учнів та працівників школи до виходу останньо ... Читати далі »

Переглядів: 191 | Додав: Swjatoslaw | Дата: 27.08.2020 | Коментарі (0)

Дистанційне навчання вчителів 2020Дистанційне навчання вчителів 2020Саме нею й користуються вчителі Малинівського НВК, на випадок ускладнення епідемії, освоюючи різні форми дистанційного заняття в онлайн режимі. Зокрема, на першому занятті навчилися в онлайн-режимі створювати облікові записи в Google та познайомилися з додатками, що їх пропонує даний сервіс для навчання. Особливу увагу приділили роботі з календарем для планування навчального процесу.

Наступною сходинкою стала платформа Google Hangouts. Адже це найпростіша платформа для створення відеовикликів та її інтерфейс і інструменти дуже прості і зрозумілі, як для вчителя так і будь-якого ... Читати далі »

Переглядів: 198 | Додав: Swjatoslaw | Дата: 19.08.2020 | Коментарі (0)

Міжнародна науково-практичної конференція «Смарттехнології як чинник інноваційного розвитку»Карантин не привід для печалі чи байдикування, а можливість шукати шляхи виходу із складної ситуації, котра склалася в навчальному процесі. Це вічний пошук способів і шляхів донести знання до наших дітей в умовах дистанційного навчання, можливість подивитися у розумні очі наших дітей хоча б в режимі онлайн-спілкування, що звичайно, ніколи не зможе замінити живого: віч-на віч. Це врешті-решт, можливість для самовдосконалення самого вчителя.

Саме з цією метою організаторами: Рівненським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти спільно із Брестським обласним інститутом розвитку освіти та за сприяння Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», Інституту інформаційних технологій і засобів ... Читати далі »

Переглядів: 247 | Додав: Swjatoslaw | Дата: 20.06.2020 | Коментарі (0)

КЕРІВНИКАМ ЗАКЛАДІВ ТА УСТАНОВ ОСВІТИ ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

У доповнення до листа Рівненського ОІППО від 28.05.2020 № 01-12/357 (повний текст на сайті інституту http://www.roippo.org.ua/news/notice.php/16841/) ректорат повідомляє про те, що у виступах на Міжнародній науково-практичній конференції «Смарттехнології як чинник інноваційного розвитку», яка відбудеться 10 червня 2020 року у форматі онлайн, початок о 10:00 год., увага буде зосереджена на теоретичних і практичних питаннях розвитку сучасних смарттехнологій та їх застосування в освітньому процесі. Досвідом наукових досліджень та фактичного практичного втілення ділитимуться науковці та практики Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України, Брестського обласного інституту розвитку освіти, Могильовського державного обласного інституту розвитку ... Читати далі »

Переглядів: 224 | Додав: Swjatoslaw | Дата: 05.06.2020 | Коментарі (0)

Останній дзвоник 29.05.2020Останній дзвоник 29.05.2020

Сьогодні продзвенів останній дзвоник незвичайного в історії 2019-2020 навчального року. Через пандемію коронавірусу з 12 березня ми вимушено перейшли на дистанційне навчання. Було складно вчитися насамперед дітям та їх батькам, котрі вперше мали змогу скуштувати вчительського хліба. Було складно і нам, вчителям, шукати нові підходи, як донести інформацію до дітей. Але з вашою допомогою, шановні батьки і діти, ми це змогли ... Читати далі »

Переглядів: 493 | Додав: Swjatoslaw | Дата: 29.05.2020 | Коментарі (0)

Онлайн урок математики Токарець ТарасОнлайн урок математики Васильчук МаріяНезважаючи на складну епідемічну ситуацію навчальний процес продовжується в нашому Малинівському НВК в онлайн режимі. Єдине, що стримує можливість всіх учнів навчатися дистанційно, це відсутність у батьків фінансових можливостей забезпечити навчання своїх дітей. Саме тому, сьогодні на урок математики “прийшло” лише 2 п’ятикласників з чотирьох. Для тих хто не зміг підключитися в онлайн-режимі використовуємо інші засоби навчання, як от шкільний сайт, вайбер, фейсбук та спілкування в телефонному режимі.

Онлайн урок математики Матвійчук Святослав ... Читати далі »

Переглядів: 241 | Додав: Swjatoslaw | Дата: 30.04.2020 | Коментарі (0)

Крок 1. Відкрийте на своєму пристрої браузер Google Chrome, а в разі його відсутності скачайте з мережі Інтернет та інсталюйте на свій ПК або смартфон.

Крок 2. В рядку адреси напишіть «Як створити обліковий запис гугл»  або «Як створити обліковий запис гугл на телефоні» і натисніть кнопку пошуку. Отримаємо такий результат із покроковою інструкцією служби технічної підтримки гугл.                                 

 Крок 3. В обох випадках скористаємося посиланням: Як створити обліковий запис Google - Google Support  В разі потреби можемо подивитись відповідне відео на ютубі.

Крок 4. Натискаємо кнопочку «Створіть обліковий запис Google. Переходимо на наступну вкладку, вибираємо внизу мову «Українська» та заповнюємо свої дані українсько ... Читати далі »

Переглядів: 273 | Додав: Swjatoslaw | Дата: 29.04.2020 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 ... 13 14 »
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

Український центр оцінювання якості освіти

Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти

Освіта Рівненщини

Відділ освіти Гощанської РДА

Сайт Бабинської ЗОШ І-ІІІст. Рівненської області Гощанського району

Офіційний сайт комунального закладу "Бугринський НВК:ДНЗ - ЗОШ І-ІІ ст.- агротехнічний ліцей"

Гощанська районна гімназія

Горбаківський навчально-виховний комплекс "Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів"

Сайт Дмитрівський НВК "ЗОШ І-ІІ ступенів ДНЗ"

Офіційний сайт Жаврівської ЗОШ І-ІІ ст.

Cайт Курозванівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Гощанського району Рівненської області

Сайт Мнишинська ЗОШ І-ІІ ст.

Сайт Русивельської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

Сайт Симонівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.Гощанської районної ради Рівненської області

Гощанська централізована система публічно-шкільних бібліотек

Гощанська центральна районна бібліотека для дітей

Публічно-шкільна бібліотека-філіал села Малинівка


Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz