Неділя, 05.05.2024, 05:07
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Малинівська гімназія Гощанської селищної ради

Малинівський НВК

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Статистика
Вхід на сайт
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 18
Ми у Facebook
Мій Yutube-канал

Головна » 2014 » Жовтень » 31 » Семінар керівників освітніх закладів нашого району відбувся
22:58
Семінар керівників освітніх закладів нашого району відбувся

28 жовтня на базі Малинівського НВК  "ДНЗ - ЗОШ І-ІІІ ст. та Дроздівського НВК "І-ІІ ст.". "Забезпечення об’єктивності в оцінці результатів професійної  діяльності вчителя та навчальної діяльності учнів" - це настійна вимога сучасного педагогічного процесу. Тож спробували пошукати відповіді на ці питання директори шкіл з очільником освіти району О.М. Савоніком, завідувач методичного кабінету Гончарова Г.А., психолог Гощанської ЗОШ Лукащук І.В. та педагоги нашої школи. Вела семінар заступник завідувача методичного кабінету Бандура В.Я.. Після піднесеного і трепетного виконання державного гімну  вихованцями закладу та всіма присутніми і невеличкого привітання юних самодіяльних митців розпочався робочий процес.

Експрес-портрет Малинівського НВК «ДНЗ – ЗОШ І-ІІІ ст.» представили презентаційно директор закладу Пивоварчук С.А. та вчитель інформатики Матвійчук С.М.. Доповідь директора Малинівського НВК «ДНЗ – ЗОШ І-ІІІ ст.» Пивоварчука Сергія Анатолійовича  “Оцінка фахової компетентності педагогічних працівників” прозвучала інформаційно-презентаційно і була доповнена практичними фактами по фаховій підготовці та підвищенню рівня самоосвіти наших педагогів. Також вся інформація по семінару  була попередньо записана на оптичні диски та у вигляді кейсів з роздатковим матеріалом була вручена учасникам семінару заздалегідь. Свою точку зору в порядку обговорення висловив директор Гощанської районної державної гімназії В.Є. Скоцик. Співдоповідь психолога Гощанської ЗОШ І-ІІІ ст. Лукащук  Ірини  В’ячеславівни “Оцінка фахової компетентності вчителів учнями та батьківською громадськістю” була унаочнена у вигляді діаграм після узагальнення результатів анонімного опитування учнів 5-11 класів та їх батьків.

Виступ керівника МО вчителів суспільно-гуманітарного  циклу Садової Світлани Юріївни “Аналіз підготовки учнів до ЗНО та результативності  ЗНО” показав зріз результатів наших випускників у вигляді діаграм за 2010-2014 навчальні роки. Керівник МО вчителів природничо-математичного циклу Антонів Наталія Юріївни зупинилася на  “Реалізації індивідуального підходу до школярів та диференціації навчання в процесі контролю і стимулювання навчальної діяльності учнів. Робота з обдарованими дітьми" - була унаочнена слайдами з власної педагогічної практики фахівця. “Використання ІКТ в оцінюванні навчальних досягнень учнів” показав практично вчитель інформатики Матвійчук Святослав Маркіянович. Особливу увагу спеціаліст звернув увагу на вербальне оцінювання знань умінь та навичок учнів 3-го класу за допомогою програми "Сходинки до інформатики". Фрагмент засідання МО вчителів початкових класів  тренінг “Оцінювання письмового  твору  учнів  4 класу”  провели Токарець Є.В., Токарець С.С. та Нестерук О.І.

Після переїзду в Дроздівський НВК роботу семінару було продовжено. “Особливості оцінювання професійного рівня вчителів у сільській малокомплектній школі”  висвітлила очільниця  Дроздівського НВК «ДНЗ – ЗОШ І-ІІ ст.» Демчук Віра Олексіївна. На пошанування багаторічної плідної освітянської праці директора цієї школи Блізнякова Валерія Миколайовича силами учнів та вчительського колективів було проведено свято "Творчий  портрет учителя". Під час підведення підсумків учасники семінару мали можливість обмінятися думками.

Переглядів: 539 | Додав: malinivkash | Теги: Семінар керівників освітніх закладі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

Український центр оцінювання якості освіти

Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти

Освіта Рівненщини

Відділ освіти Гощанської РДА

Сайт Бабинської ЗОШ І-ІІІст. Рівненської області Гощанського району

Офіційний сайт комунального закладу "Бугринський НВК:ДНЗ - ЗОШ І-ІІ ст.- агротехнічний ліцей"

Гощанська районна гімназія

Горбаківський навчально-виховний комплекс "Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів"

Сайт Дмитрівський НВК "ЗОШ І-ІІ ступенів ДНЗ"

Офіційний сайт Жаврівської ЗОШ І-ІІ ст.

Cайт Курозванівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Гощанського району Рівненської області

Сайт Мнишинська ЗОШ І-ІІ ст.

Сайт Русивельської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

Сайт Симонівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.Гощанської районної ради Рівненської області

Гощанська централізована система публічно-шкільних бібліотек

Гощанська центральна районна бібліотека для дітей

Публічно-шкільна бібліотека-філіал села Малинівка


Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz