П`ятниця, 26.04.2024, 15:16
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Малинівська гімназія Гощанської селищної ради

Малинівський НВК

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Статистика
Вхід на сайт
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 18
Ми у Facebook
Мій Yutube-канал

Головна » 2020 » Серпень » 19 » Народна мудрість гласить: "Готуй сани влітку, а воза зимою"
18:06
Народна мудрість гласить: "Готуй сани влітку, а воза зимою"

Дистанційне навчання вчителів 2020Дистанційне навчання вчителів 2020Саме нею й користуються вчителі Малинівського НВК, на випадок ускладнення епідемії, освоюючи різні форми дистанційного заняття в онлайн режимі. Зокрема, на першому занятті навчилися в онлайн-режимі створювати облікові записи в Google та познайомилися з додатками, що їх пропонує даний сервіс для навчання. Особливу увагу приділили роботі з календарем для планування навчального процесу.

Наступною сходинкою стала платформа Google Hangouts. Адже це найпростіша платформа для створення відеовикликів та її інтерфейс і інструменти дуже прості і зрозумілі, як для вчителя так і будь-якого учня. Створення списку контактів, чи надсилання запрошень не потребує особливих зусиль.

Переваги платформи Google Мееt, на собі відчули всі учасники освітнього процесу. Тож саме її обрали для користування, мої колеги, згідно анкетного опитування. Та й можливість працювати без обмежень в часі і простота інструментів, та можливість заздалегідь запланувати зустріч у Google календарі робить її прихильницею моїх колег.

Про зростання уваги до Zoom показує кількість користувачів, які в період пандемії виросли з 10 млн. у світі до 200 млн на сьогодні. А також можливість записувати телеконференцію, чи транслювати її на ютуб для широкого кола осіб. Однак обмеженість в безоплатному часі ( до 40 хв.), дещо складніший інтерфейс для простого користувача, відсутність поки що української мови, та необхідність її інсталяції на ПК, дещо насторожила наших слухачів.

Використанню Google Classroom для організації дистанційного навчання була приділена значна частина часу. Так зокрема, колеги навчилися створювати класи, доповнювати їх учнями. . Робота в класі: Потік. Завдання. Люди. Оцінки. Створення завдань, тестів, тощо для учнів.Терміни виконання завдань. Надсилання завдань учням. Зворотний зв’язок учнів із вчителем. Збереження створених матеріалів на Google диску. Це все було опрацьовано практично.

На заключному занятті були розглянуті сервіси для самоосвіти вчителя, а також колеги пройшли комп’терне тестування на підтвердження своїх знань.

А допомагає освоїти сучасні технології своїм колегам, сертифікований тренер з цифрової грамотності "Цифрової школи Святослава Матвійчука" (ЦШСМ), вчитель інформатики та математики Малинівського НВК, Святослав Маркіянович Матвійчук.

Дистанційне навчання вчителів 2020Дистанційне навчання вчителів 2020Дистанційне навчання вчителів 2020Дистанційне навчання вчителів 2020Дистанційне навчання вчителів 2020Дистанційне навчання вчителів 2020Дистанційне навчання вчителів 2020Дистанційне навчання вчителів 2020Дистанційне навчання вчителів 2020Дистанційне навчання вчителів 2020

Переглядів: 199 | Додав: Swjatoslaw | Теги: облікові записи в Google, Переваги платформи Google Мееt, Дистанційне навчання вчителів 2020, сертифікований тренер з цифрової гр, вчителі Малинівського НВК, Використанню Google Classroom, Цифрової школи Святослава Матвійчук, Про зростання уваги до Zoom, платформа Google Hangouts | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Серпень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

Український центр оцінювання якості освіти

Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти

Освіта Рівненщини

Відділ освіти Гощанської РДА

Сайт Бабинської ЗОШ І-ІІІст. Рівненської області Гощанського району

Офіційний сайт комунального закладу "Бугринський НВК:ДНЗ - ЗОШ І-ІІ ст.- агротехнічний ліцей"

Гощанська районна гімназія

Горбаківський навчально-виховний комплекс "Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів"

Сайт Дмитрівський НВК "ЗОШ І-ІІ ступенів ДНЗ"

Офіційний сайт Жаврівської ЗОШ І-ІІ ст.

Cайт Курозванівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Гощанського району Рівненської області

Сайт Мнишинська ЗОШ І-ІІ ст.

Сайт Русивельської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

Сайт Симонівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.Гощанської районної ради Рівненської області

Гощанська централізована система публічно-шкільних бібліотек

Гощанська центральна районна бібліотека для дітей

Публічно-шкільна бібліотека-філіал села Малинівка


Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz