Четвер, 18.04.2024, 13:40
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Малинівська гімназія Гощанської селищної ради

Малинівський НВК

Меню сайту
Форма входу
Пошук
Статистика
Вхід на сайт
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 18
Ми у Facebook
Мій Yutube-канал

Головна » 2020 » Червень » 20 » Міжнародна науково-практична конференція «Смарттехнології як чинник інноваційного розвитку» відбулася 10.06.2020
17:33
Міжнародна науково-практична конференція «Смарттехнології як чинник інноваційного розвитку» відбулася 10.06.2020

Міжнародна науково-практичної конференція «Смарттехнології як чинник інноваційного розвитку»Карантин не привід для печалі чи байдикування, а можливість шукати шляхи виходу із складної ситуації, котра склалася в навчальному процесі. Це вічний пошук способів і шляхів донести знання до наших дітей в умовах дистанційного навчання, можливість подивитися у розумні очі наших дітей хоча б в режимі онлайн-спілкування, що звичайно, ніколи не зможе замінити живого: віч-на віч. Це врешті-решт, можливість для самовдосконалення самого вчителя.

Саме з цією метою організаторами: Рівненським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти спільно із Брестським обласним інститутом розвитку освіти та за сприяння Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України була проведена 10 червня 2020 року в онлайн-форматі Міжнародна науково-практичної конференція «Смарттехнології як чинник інноваційного розвитку».

На конференції розглядалися питання розвитку сучасних смарттехнологій та їх застосування у навчальному процесі; методики використання смарттехнологій; дидактичні можливості смарттехнологій; сучасні тренди вітчизняного та зарубіжного досвіду; освоєння інформаційно-комунікаційних технологій в умовах реального навчального процесу; створення сучасної інформаційної інфраструктури; випуску принципово нових мультимедійних навчальних продуктів; підвищення ІКТ-, смарткомпетенцій педагогічних працівників.

Зареєструвалося на конференцію 235 учасників. Надіслано 5 статей та понад 30 тез. Зареєструвалося до виступу у прямому етері 29 доповідачів, виступило – 22.

Особисто, мені, як вчителю інформатики та математики, сподобалося те, що поряд з теоретичними викладками було багато чисто практичних виступів по використанню різноманітних платформ для організації дистанційного навчання, в залежності від підготовленості вчителя та технічних можливостей дітей. Хоча я з деякими був вже знайомий і використовував безпосередньо під час дистанційного навчання з березня місяця цього року, проте отримав багато матеріалу для осмислення і освоєння. Як мовиться, на всякий товар і смак є свій покупець. Тож вибір за нами: вчителями, дітьми і батьками, котрі теж є співучасниками навчального процесу.

Тож хочеться подякувати від себе і колег, з котрими мали можливість обмінюватися думками в чаті, модератору і організатору конференції проректору Івану Вєтрову та моїм колегам-інформатикам, бійцям невидимого фронту: завідувачці кабінету ІКТ Наталії Басарабі, та методистам з цього кабінету Юрію Новаку та Юрію Шмакову.

Міжнародна науково-практичної конференція «Смарттехнології як чинник інноваційного розвитку»Міжнародна науково-практичної конференція «Смарттехнології як чинник інноваційного розвитку»Міжнародна науково-практичної конференція «Смарттехнології як чинник інноваційного розвитку»Міжнародна науково-практичної конференція «Смарттехнології як чинник інноваційного розвитку»Міжнародна науково-практичної конференція «Смарттехнології як чинник інноваційного розвитку»Міжнародна науково-практичної конференція «Смарттехнології як чинник інноваційного розвитку»Міжнародна науково-практичної конференція «Смарттехнології як чинник інноваційного розвитку» Міжнародна науково-практичної конференція «Смарттехнології як чинник інноваційного розвитку» Міжнародна науково-практичної конференція «Смарттехнології як чинник інноваційного розвитку» Міжнародна науково-практичної конференція «Смарттехнології як чинник інноваційного розвитку» Міжнародна науково-практичної конференція «Смарттехнології як чинник інноваційного розвитку» Міжнародна науково-практичної конференція «Смарттехнології як чинник інноваційного розвитку»

Переглядів: 247 | Додав: Swjatoslaw | Теги: Міжнародна науково-практичної конфе, «Смарттехнології як чинник інноваці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Червень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

Український центр оцінювання якості освіти

Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти

Освіта Рівненщини

Відділ освіти Гощанської РДА

Сайт Бабинської ЗОШ І-ІІІст. Рівненської області Гощанського району

Офіційний сайт комунального закладу "Бугринський НВК:ДНЗ - ЗОШ І-ІІ ст.- агротехнічний ліцей"

Гощанська районна гімназія

Горбаківський навчально-виховний комплекс "Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів"

Сайт Дмитрівський НВК "ЗОШ І-ІІ ступенів ДНЗ"

Офіційний сайт Жаврівської ЗОШ І-ІІ ст.

Cайт Курозванівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Гощанського району Рівненської області

Сайт Мнишинська ЗОШ І-ІІ ст.

Сайт Русивельської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

Сайт Симонівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.Гощанської районної ради Рівненської області

Гощанська централізована система публічно-шкільних бібліотек

Гощанська центральна районна бібліотека для дітей

Публічно-шкільна бібліотека-філіал села Малинівка


Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz